Karos emelő bérlés magasban történő munkára? – Látogasson el az ollosemelogep.hu-ra!

Az ollós emelőkkel ellentétben a karos emelők már oldalra történő kinyúlásra is képesek. Használatukkal sokkal nagyobb munkamagasság elérésére is lehetőség van. Ráadásul karjaik 360 fokban mozgathatóak ezáltal olyan nehezen megközelíthető helyek is elérhetővé válnak használatával, amik alá nincs lehetőség emelőgéppel beállni.

Karos emelő bérléskor beltéri és kültéri modellek közül is választhat.

A beltéri karos emelők elektromos motorral rendelkeznek, így működésük során nem termelnek kipufogógázt. Ez mellett csendesen dolgoznak, így nem zavarják a környezetükben levőket. Tömör, fehérgumikkal vannak felszerelve, így nem kell félnie a nemkívánt nyomoktól sem. 8-10 órás üzemidővel bír, majd ezzel megegyező ideig szükséges tölteni őket.

Kültéri karos emelő bérlése egyenetlen földfelszín esetén ajánlott. Ezen modellek diesel motorral rendelkeznek, amik rendkívül erősek. Ez mellett összkerék-meghajtásúak, valamint habbal töltött, terepre való gumikkal vannak ellátva, így nem okoz számukra akadályt a göröngyös talaj sem. A kívánt munkamagasság elérésekor motorjuk leállítható, mivel ekkor is fent tartják a kosarat, ezáltal üzemanyag spórolható.

Karos emelő bérlésével egy hatékony és időtakarékos gépezethez juthat hozzá. Amennyiben kérdése van, látogasson el az ollosemelogep.hu-ra!